Soğan Halka Tarifi
Soğan Halka Nasıl Yapılır?
Sogan Halka |
Günaydın dostlar dün akşam soğan halkası
yaptım şimdi de sizlere anlatmaya çalışacağım.Ben soğanı çok severim ve çok tüketirim çünkü doğal bir antibiyotik sarımsakta aynı şekilde mümkün mertebe çocuklarımıza ve kendimizde bolca tüketmeliyiz ilaç kullanmaktan daha iyidir.Bundan önceki tariflerim:
Ciğer Sote TIKLAYIN
Fırında Elma Dilimli Patates TIKLAYIN
Çikolata Soslu Kek TIKLAYIN
Soğan Halka İçin Malzemeler
- 2 adet büyük kuru soğan
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı un
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz(tercihe göre ölçü değişir)
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 adet yumurta akı ve sarısı ayrı kullanılacak
- kızartmak için sıvı yağ
Sogan Halka |
Soğan Halkası Nasıl Yapılır?
- Soğanlar soyulur yarım parmak kalınlığında halkalar halinde dilimleyin.Soğan dilimlerini halkalar halinde ayırın.
- Yumurtanın sarısını ve sütü çırpın.Un kabartma tozu,tuz ve biberi harmanlayın.Süt ve unlu karışımı birleştirin.Karışımı pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- Ayrı bir kasede yumurta akını köpürene kadar çırpın ve yavaşça diğer sütlü karışıma yedirin.
- Halkaları karışıma batırın ve iyice bulayın.Kızgın sıvı yağda kızartarak sıcak servis yapalım.
Afiyet Olsun
Soğan Halka
Soğan Halka Tarifi
Soğan Halka Nasıl Yapılır?
Soğan Halka Nasıl Yapılır?
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder