Yeşil Fasulye Nasıl Yapılır?
Kuşbaşılı Yeşil Fasülye
Patatesli Yesil Fasulye Tarifi |
İyi akşamlar arkadaşlar ben bugün buzluğa poşetle koyduğum yeşil fasülyeyi pişirdim
.Ben buzluğa fasulyeyi şu şekilde koyuyorum fasulyeyi yıkayıp ayıklıyorum diliyorum bir örtü üstüne serip 5 saat kadar bekletiyorum sonra buzdolabı poşetlerine koyuyorum kışın pişiriyorum.Bu şekilde yapılınca buzdolabı kokusu olmuyor pişen yemekte.Bundan önceki tarifim: Aglayan Kek Tarifi
Şimdi yeni tarifime geçmek istiyorum.
Patatesi Yeşil Fasulye İçin Malzemeler:
- Yarım kilo yeşil fasulye
- 1 tane soğan
- 1 tane patates
- kuşbaşı kırmızı et
- 1 yemek kaşığı salça
- tuz,kara biber ve kırmızı pul biber
- 1 litre kaynar su
Patatesli Yeşil Fasulye Nasıl Yapılır?
- Ben buzlukdan çıkan fasulyeyi önce bir tencerede kaynatır suyu dökerim.buzdolabı tadı olmasın diye ben bu şekilde yapıyorum.
- Daha sonra eti kavurur doğramış olduğumuz soğanları ete ekler kavurmaya devam ederiz üstüne doğranan patatesleri ekler kavururuz sonra salça ekleriz onuda da biraz döndeririz. Üstüne kaynar suyu ekleriz ondan sonra fasulyeleri ekleriz ve ayrıca kırmızı pul biber ,kara biber ekleriz istediğimiz kıvama gelince tuzunu ekler bir taşım daha kaynatır ve indiririz.
Patatesi Yesil Fasulye Tarifi |
Patatesli Yeşil Fasulye Tarifi
Yeşil Fasulye Nasıl Yapılır?
Kuşbaşılı Yeşil Fasulye
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder